Поверхня для смаження-гриль BLUE LINE 203156

203156

Технічні характеристики:
• Тип поверхні комбінована
• Габарити (ДхШхВ) 550x380x240 мм
• Матеріал поверхні загартоване залізо
• Підключення 220 В / 2400 Вт
• Виконання настільне

Детальніше

€0

Купити пізніше

Характеристики:
• Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена).
• Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
• Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
• Бортик.
• Піддон для збору жиру і залишків.
• Розмір поверхні 518x328 мм.
• Плавне регулювання температури до 300 ° C.
• Захист від перегріву.
• Придатна для безперервної роботи.
• Вмикач з індикатором.
• Установка на антиковзних ніжках.
• Габарити 550x380x240 мм
• Підключення 220В / 2400 Вт
Поверхня для смаження - гриль Hendi Blue line 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючою поверхнею.
Поверхня для смаження комбінована, ліва - повністю гладка, права-рифлена, що дозволяє надати страві характерний малюнок.
Температура поверхні плавно регулюється до 300°С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки і бортик.

Напишіть відкликання
Поверхня для смаження-гриль  BLUE LINE 203156

Поверхня для смаження-гриль BLUE LINE 203156

Технічні характеристики:
• Тип поверхні комбінована
• Габарити (ДхШхВ) 550x380x240 мм
• Матеріал поверхні загартоване залізо
• Підключення 220 В / 2400 Вт
• Виконання настільне

Напишіть відкликання

Переглянуті товари