Поверхня для смаження-гриль BLUE LINE

203170

Технічні характеристики:

• Тип поверхні Ріфлена

• Габарити (ДхШхВ) 550x380x240 мм

• Матеріал поверхні загартоване залізо

• Підключення 220 В / 2400Вт

• Виконання настільне

Детальніше

€495

€550

Купити пізніше

Характеристики:

• Тип поверхні: рифлена.

• Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.

• Матеріал поверхні: Спеціальне загартоване залізо (9мм).

• Бортик.

• Піддон для збору жиру и залишків.

• Розмір поверхні 518x328 мм.

• Плавне регулювання температури до 300 ° C.

• Захист від перегріву.

• Прідатна для безперервної роботи.

• Вмікач з індікатором.

• Установка на антіковзніх ніжках.

• Габарити 550x380x240 мм

• Підключення 220В / 2400 Вт

 

Поверхня для смаження - гриль Hendi Blue line 203170 вікорістовується на підпріємствах громадського харчування для Приготування риби, стейк, а такоже для других страв, Яким необхідній безпосередній контакт з гріючої поверхні.

Поверхня Ріфлена для надання страві характерного для гриля малюнка.Температура поверхні плавно регулюється до 300 ° С. Для зручності в работе предусмотрена піддон для збору жиру и залишків від смаженню, антіковзні ніжки, бортик.

Напишіть відкликання
Поверхня для смаження-гриль BLUE LINE

Поверхня для смаження-гриль BLUE LINE

Технічні характеристики:

• Тип поверхні Ріфлена

• Габарити (ДхШхВ) 550x380x240 мм

• Матеріал поверхні загартоване залізо

• Підключення 220 В / 2400Вт

• Виконання настільне

Напишіть відкликання

Переглянуті товари